0470 - 300 77kontakt@elmehv.se

Ett städföretag i Växjö

Behöver du hjälp inom städ?

Elme hemvård AB är även ett städföretag i Växjö som du kan anlita för att få kvalitativ hjälp med arbeten inom städ. Vi erbjuder fläckfria resultat till ett bra pris, som gör att många kunder har möjlighet att anlita oss. Oavsett vad du behöver hjälp med finns vi där för dig, och tjänster vi utför är allt mellan tvättning och inköp av matvaror till hemstädning. Dessutom kan vi se till att du får den hjälp du är i behov av inom trädgårdstjänster som att klippa gräs och skotta snö, eller skötsel som rastning och matning av ett husdjur. Under den tid våra medarbetare har arbetat inom det här området har de stött på de flesta situationer, vilket gör att du kan lita på att vi alltid utför ett bra jobb. Vi kan även ta oss tiden till att sitta ner och umgås en stund, om du känner att du är i behov av lite social samvaro. Alla som arbetar hos oss är utbildade inom vård och har lång erfarenhet inom att arbeta med de tjänster som vi erbjuder.

Övriga tjänster

För att kunna anlita oss väljer du vårt företag, Elme hemvård AB, som din privata vårdgivare i det fria vårdvalet, när du ansöker om hemtjänst eller hemsjukvård genom kommunen. Vi erbjuder många olika tjänster inom hemsjukvård, men några exempel på detta är provtagning, omläggning av sår, medicinhantering, katetervård och kontakt med läkare.

Vår arbetsmetod

Vårt mål är att se till att kunna erbjuda våra brukare en kvalitativ vård, samt att verka för att alla behandlas utifrån deras lika värda och att de så långt som möjligt kan få träffa samma personer när de vårdas i sina hem. Vi ser till att alla de som väljer oss som sin privata vårdgivare får all den hjälp som de behöver av oss.

Vi strävar efter att kunna erbjuda kvalitativa resultat till alla våra kunder, oavsett om vi blir anlitade inom städning, hemtjänst eller hemsjukvård i Växjö med omnejd.